header

Er wordt gewerkt aan een update van de website en het forum. Het gaat wel enige tijd duren, tot die tijd zijn in ieder geval een aantal functies uitgeschakeld. Ook de geregistreerde gebruikers zullen nagelopen worden. Is er 18 maanden niet ingelogd worden de gegevens verwijderd.                                                                                                                                                  

Forumregels

De Regels van dit Forum

Lees de volgende Forumregels a.u.b. goed door.

 

Aanmelding / Privacy
Vermeld uw echte voor en achternaam bij aanmelding. 

Uw echte naam zal op het forum  zichtbaar zijn voor andere geregistreerde forumgebruikers,  Gebruik ook een geldig e-mailadres (dit is niet zichtbaar op het forum). U dient uw account te activeren via een activerings-email. Bij eerste aanmelding wordt gevraagt akkoord te gaan met de privacy voorwaarden.

Om informatieverzoeken te kunnen verwerken, moet informatie over de gebruiker verzameld en geregistreerd worden ten behoeve van het aanhouden van een controlelogboek. Het aanvraag-systeem is gebaseerd op iemands e-mailadres dat gebruikt wordt voor het koppelen van het verzoek aan een bestaande gebruiker van de site, als dat kan. 

In de topmenu balk kunt U met de knop Privacy een verzoek indienen om uitgeschreven te worden van de website. Gebruik hiervoor het emailadres dat bij de website bekend is. U wordt binnen 24 uur verwijderd als gebruiker. Bijdrage aan de website en forum worden niet verwijderd.

Over gebruikersnamen.

Daar zijn in principe geen regels voor, maar toch zou het fijn zijn als u een herkenbare gebruikersnaam kiest.
De gebruikersnaam dient in ieder geval een herkenbare naam te bevatten, en mag geen willekeurige combinatie van letters en cijfers of alleen cijfers zijn.
Gebruikersnamen die u een bepaalde rol op dit forum toedichten, zoals moderator of administrator (speelde onlangs) zijn logischerwijs niet toegestaan.
Tevens zou het erg prettig zijn als u op uw Profiel-pagina een Avatar zou uploaden, en iets over uzelf zou willen vertellen.
Ook kunt u daar uw echte voor- en achternaam op te geven, mocht u dit bij aanmelding nog niet hebben gedaan.
U dient u uw geplaatste bijdragen op dit forum ALTIJD met uw echte voornaam te ondertekenen.

Het forumbeheer houd zich het recht voor om accounts die niet aan deze regels voldoen te verwijderen.
Tevens houdt het Forumbeheer zich ook het recht voor om bijdragen die niet aan deze regels voldoen zonder tegenbericht te verwijderen.

Forumgebruik- en beheer

Als uitgangs punt geldt dat er op het forum gediccusseerd kan worden over onderwerpen die als Categorien gekozen kunnen worden.

Regels, We hebben niet zoveel regels en gaan uit van normale en gebruikelijke omgangsvormen bij het gebruik van het forum. Bent U het ergens niet mee eens, dan graag een bericht aan het forumbeheer (admin).

Structuur

Plaats uw bericht in de bijbehorende categorie en blijf bij dit onderwerp. Voor alle nieuwe onderwerpen dienen nieuwe berichten te worden aangemaakt.
Het is niet toegestaan hetzelfde bericht in meerdere categorieën te plaatsen. Wanneer uw bericht binnen geen enkele categorie past, dient u deze onder ‘Algemeen’ te plaatsen. Indien nodig wordt er door de beheerder(s) een nieuwe categorie aangemaakt.
In de regel ‘onderwerp’ dient een trefwoord\zin  ingevoerd te worden dat uw bericht goed beschrijft. Op deze manier wordt uw onderwerp gemakkelijker gevonden door anderen, zal het meer gelezen worden en kunnen er eerder reacties verwacht worden.

Overig

Het is niet toegestaan reclame te maken voor commerciële doeleinden.
Het is niet toegestaan om onder verschillende inlognamen meerdere keren lid te worden van dit forum.
Alles wat op het forum gezegd wordt, en het gaat om persoonlijke kwesties of ervaringen die kwetsend kunnen zijn worden verwijderd. Er zullen geen onwaarheden op het forum geplaatst worden. Wanneer er feiten gedeeld worden, dient er een duidelijke bronvermelding aanwezig te zijn.

 

 

Voor het plaatsen van een onderwerp of een vraag, raadpleeg de zoekfunctie. Vaak is een vraag of onderwerp al eerder aan de orde geweest..

Modereren 

Berichten die niet aan de regels voldoen, kunnen worden verwijderd door de beheerder(s). Dit is ten alle tijde ter beoordeling van de beheerder(s) en staat niet open voor discussie.

Het forumbeheer voelt zich niet geroepen om als een politieagent elke zin of opmerking te gaan beoordelen. Als het te gek wordt of iemand voelt zich tekort gedaan, meld het aan het beheer.  (admin) 

Tenslotte
Dit is een forum voor en door de gebruikers.
Voelt u zich als gebruiker vooral ook mede-verantwoordelijk voor de sfeer op dit forum!


Heel veel plezier!!!

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

hobbyist1944 Ik wil raag mijn email adres wijzigen. Hoe doe ik dat? Jacob Vos - hobbyist44- vos022@zonnet.nl

JoomImages

 • Pickering xv 15 element
 • Fotograaf: H van t Kruis
 • Categorie: GRAMMOFOONSPELERS
 • Downloads: 128
 • IMG_2980
 • Fotograaf: H. van 't Kruis
 • Categorie: Siemens
 • Downloads: 0
 • Omschrijving: Siemens M57 - revisie foto's henks reparatie werkplaats - 2015
 • Advertenties en ander promotie materiaal_14
 • Fotograaf: Gebruiker
 • Categorie: Reklame uitingen 2
 • Downloads: 18
 • Omschrijving: Advertentie en promotie materiaal, diverse fabrikanten. Met dan aan Jan Groothuizen

JoomTreeview